info (@) yerelyonetimlerdernegi.org.tr | Tel: 0312 220 25 32 - 0850 520 55 22 | Faks: 0850 811 86 98

Mali ve Ekonomik İşler Komisyonu derneğimizin, üye aidatları, bağış, yardım ve gelirlerinin takibini yapan, derneğe gelir getirici faaliyetler konusunda strateji geliştiren, yöntem belirleyen komisyondur. Dernek merkezi ve diğer masrafların kontrol ve yönetimini yaparken, dernek iç yapılanma koordinasyonunu sağlar. Her türlü mali ve muhasebe, idari işleri yürüten, dernek iç kalitesine katkı sağlayan komisyondur.

1975 yılında İstanbul’da doğmuştur. Lise eğitimini matematik bölümünden mezun olarak bitirdikten sonra işletme fakültesinden lisans eğitimini tamamlamıştır. Uzun yıllar aile şirketi olan restaurant zincirinde işletmecilik yapmıştır. 2008 - 2010 yılları arasında Arkas Holding’te Lojistik Müdürü olarak görev almıştır. 2013 yılında kurmuş olduğu organizasyon firması ile pek çok organizasyon içerisinde bulunmuştur. 2019 yılında Uluslararası Ticari Finansman faaliyeti yapmaya başlamış ve halen devam etmektedir. Siyasi geçmesinde ise 2005 yılında Ak Parti’ye katılarak Sarıyer İlçe Teşkilatı’nda çeşitli görevlerde yer almıştır. 27. Dönem 2. Bölge Miletvekili Aday Adayı olmuştur. Merkezi Ankara'da bulunan Yerel Yönetimler Derneği’nde Yönetim Kurulu’nda Mali ve Ekonomik İşler Komisyon Başkanı olarak görev almış ve halen görevini sürdürmektedir.

KOMİSYON BAŞKANI: A.Metin HURŞUTAĞAOĞLU