Yerel Yönetimler Derneği

E. Vakıflar Bölge Müdürü Sn.Metin Evsen Hocamız Kadirşinas insan Sn.Turgay Akyüz ve Değerli kardeşimiz Ahmet Hakan Evsen bey Genel Merkezimizi ziyarette bulundular.
İlgi ve alakalarından dolayı Derneğimiz adına teşekkür ederiz.
Ankara Millet Bahçesindeki Yerel Yönetimler Festivali yoğun ve güzel geçmektedir. Genel Başkanımız Denetim Kurulu Başkanımız Belediyelerimizin stantlarını dolaşarak başarılar diledi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
Ulu Group Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı ve  Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet ULU Genel Başkanımızı ziyarette bulunarak yurtlarımız ve müteşebbisler ile ilgili güvenlik ve temizlik hizmetleri hususunda bilgilendirmelerde bulundu. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Memleket Partisi'nden Ziyaret

Memleket Partisi Genel Merkez Parti Meclisi üyesi sayın Özlem KAYA Hanımefendi Dernek merkezimizi ziyarette bulundu.
İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.
Sayfa 1 / 45